BEKIJK: De eerste beelden van Marc-Marie Huijbregts in "Samson en Gert"

Ketnet heeft de eerste beelden vrijgegeven van Marc-Marie Huijbregts in "Samson en Gert". Daarin speelt de Nederlandse acteur en cabaretier de rol van Jaap Mengelmoes, de broer van Joop en de uitbater van de camping waar de sprekende hond en zijn vrienden verblijven.

Op 1 april gaan op Ketnet nieuwe afleveringen van "Samson en Gert" van start. Onder de noemer "Zomerpret" trekken Samson, Gert, meneer de Burgemeester, Alberto Vermeersch en Van Leemhuyzen deze keer naar een camping.

Eerder raakte al bekend dat ook Huijbregts een rol in de nieuwe serie zou krijgen en nu heeft de VRT-jongerenzender de eerste beelden van hem vrijgegeven.

(Lees voort onder video)

Concreet kruipt de Nederlandse acteur en cabaretier in de huid van Jaap Mengelmoes, de campinguitbater. Zijn personage is de broer van Joop Mengelmoes, het personage dat Stef Bos in de begindagen van "Samson en Gert" vertolkte.

Bij ons is Huijbregts vooral bekend als jurylid in de quiz "De slimste mens ter wereld". Eind vorig jaar zocht "Karrewiet" hem op tijdens de opnames van de serie. Die reportage kan u hieronder bekijken.

Meest gelezen