Ex-drummer van Boston sterft op het podium tijdens cruise

Sib Hashian is overleden. Dat meldt showbizzsite TMZ. Hij was de drummer van Boston tijdens de hoogdagen van de Amerikaanse band. Hashian stierf op het podium tijdens een optreden op een cruise. Hij was 67.
Sib Hashian samen met zijn dochter Lauren in 2011.

De Legends of Rock Cruise in de VS heeft afscheid genomen van een legende: tijdens een optreden op het schip is Sib Hashian gisteravond overleden. Volgens TMZ is nog geprobeerd hem te reanimeren, tevergeefs.

Hashian was de drummer van de groep Boston van 1975 tot halfweg de jaren 80. In 1976 verscheen het debuutalbum "Boston" met daarop "More than a feeling", wellicht het bekendste nummer van de groep. Ook voor de albums "Don't look back" uit 1978 en "Third stage" uit 1986 zat hij achter het drumstel.

De muzikant had een zoon Adam en twee dochters Aja en Lauren. Die laatste is sinds 2007 samen met acteur Dwayne Johnson. Hashian was 67.

Meest gelezen