"Je zag dat ze een plannetje in haar hoofd had"

Met een kus van de paus was deze 3-jarige kleuter duidelijk niet tevreden. Dat petje dat hij op zijn hoofd had, kon Estella Westrick meer boeien. Tot groot jolijt van paus Franciscus, die zoveel ondeugend initiatief duidelijk wist te waarderen.

De beelden van de guitige Estella uit Georgia, VS, gingen de afgelopen dagen viraal. Het meisje was met haar familie op vakantie in Rome, toen ze samen met haar peter, Mountain Butorac, een bezoekje bracht aan St. Peter’s Square, waar ze 3 uur lang moesten wachten om de paus van dichtbij te zien. Maar ze kregen meer dan ze verwacht hadden.

Butorac op Buzzfeed News en nieuwswebsite Today: "Ze is zo’n lief kind. Toen de paus vroeg om haar een knuffel te geven, zeiden we: "Ja, doe maar." Iemand van de beveiliging nam haar mee, de paus kuste haar en plots nam ze zijn keppeltje. Je kan zien dat ze haar ogen, vanaf het moment dat men haar naar de paus draagt, op dat petje heeft."

"Op het moment dat de paus haar wilde kussen, zag je haar hand naar zijn hoofd gaan. Ze had duidelijk een plannetje uitgebroed."

"De paus vond het duidelijk ook erg grappig", besloot Butorac.

Moeder Alexis Westrick: "Normaal doet ze zoiets niet en zal ze het altijd vragen."

Meest gelezen