Drie gewonden bij schietpartij in Rijsel

In de Noord-Franse stad Rijsel zijn drie personen gewond geraakt bij een schietpartij. Dat melden de Franse media. Mogelijk gaat het om een afrekening. Er zouden dus geen terroristische motieven in het spel zijn.

De schietpartij vond plaats op de place Jacques Febvrier, op enkele meters van het metrostation Porte d'Arras, zo meldt La Voix du Nord.

Drie mensen raakten gewond, onder wie een minderjarige van 14. Die raakte gewond aan het been, een ander slachtoffer raakte gekwetst aan de nek. Zij zijn door de hulpdiensten ter plaatse aangetroffen. Het derde slachtoffer heeft zich volgens de krant op eigen houtje bij het ziekenhuis aangemeld.

Ter plaatse werd door de politie een twaalftal kogels aangetroffen. Volgens de Franse media gaat de politie uit van een afrekening binnen het criminele milieu, en zouden er dus geen terroristische motieven in het spel zijn.

Meest gelezen