Treinverkeer tussen Brussel en Antwerpen zwaar verstoord

Het treinverkeer tussen Antwerpen en Brussel ondervindt hinder door een incident. Een Thalys die op weg was van Parijs naar Amsterdam heeft in de buurt van het station Mechelen-Nekkerspoel een persoon aangereden. Het treinverkeer rond het station is daardoor onderbroken, zo meldt Thomas Baeken van spoornetbeheerder Infrabel.
BELGA/HANDOUT
Archieffoto

Het incident werd rond 9.15 uur gemeld, aldus Baeken. Het is momenteel nog te vroeg om te zeggen welke impact het incident heeft op het treinverkeer tussen Brussel en Antwerpen, en of het treinverkeer omgeleid kan worden via een andere lijn.

Om 9.52 uur heeft de NMBS getweet dat het verkeer herneemt, maar dat het verkeer tussen Brussel-Noord en Antwerpen-Centraal nog zwaar verstoord is.

Meest gelezen