Juf geeft pesters lik op stuk met eenvoudige ingreep

De Braziliaanse lerares Ana Barbara Ferreira heeft haar kapsel aangepast om een leerlinge die gepest werd te steunen. Toen een van haar leerlingen in huilen uitbarstte omdat ze door een jongen omschreven werd als lelijk, besliste de lerares om iets meer te doen dan haar te troosten.

De Braziliaanse lerares Ana Barbara Ferreira uit Sao Paolo ontroert de gebruikers van sociaalnetwerksite Facebook met een opmerkelijke foto.

Een leerlinge kwam bij de lerares omdat ze droevig was, nadat een jongen haar lelijk had genoemd. "Op dat ogenblik was het enige dat ik kon doen haar vertellen dat ze fantastisch is en dat ze geen rekening moest houden met wat er over haar gezegd wordt", schrijft Ferreira.

De volgende dag kwam de lerares op het lumineuze idee om de gepeste leerling te steunen. Ze veranderde haar kapsel net zoals het kapsel van de gepeste leerlinge. "Toen ze me zag, kwam ze meteen op me toegelopen en gaf me een knuffel. Ze zei dat ik mooi ben en ik zei tegen haar dat ik me zo mooi als mijn leerlinge voelde."

De opmerkelijke Facebookpost gaat intussen viraal op de sociaalnetwerksite.

Meest gelezen