Pasgetrouwde Amanda Seyfried bevallen van dochtertje

De Hollywoodactrice Amanda Seyfried is bevallen van een eerste dochtertje. De 31-jarige Seyfried trouwde twee weken geleden in het geheim met Thomas Sadoski (40). Niemand woonde de intieme huwelijksplechtigheid bij.
AP2008

Het Amerikaanse acteurskoppel Amanda Seyfried en Thomas Sadoski heeft een eerste dochtertje gekregen. Dat meldt People twee weken na het huwelijk van Seyfried en Sadoski.

Vorig jaar in september kondigden Seyfried (31) en Sadoski (40) hun verloving aan en twee maanden later brachten ze het nieuws van de zwangerschap van Seyfried. Nu is Seyfried bevallen van een dochtertje.

Amanda Seyfried is een voormalig kindermodel dat met succes de overstap naar Hollywood heeft gemaakt. Ze acteerde onder meer in de films "Mean girls", "Alpha dog", "Lovelace", "Red Riding Hood", "Pan" en "Ted 2". Haar bekendste rol is wellicht haar rol in de succesvolle filmadaptatie van de ABBA-musical "Mamma Mia" met onder anderen Meryl Streep en Pierce Brosnan.

Seyfried leerde haar huidige echtgenoot kennen op de planken tijdens de repetities van het toneelstuk "The way we get by". Binnenkort zijn ze samen te zien in de film "The last word".

Meest gelezen