Brand in buurtwinkel in Meeswijk loopt fataal af voor uitbater

Bij een brand in een buurtwinkel aan de Molenstraat in Meeswijk bij Maasmechelen is vanochtend een veertiger om het leven gekomen. De brandweer werd rond 7.30 uur opgeroepen voor een brand in de woning die achter het winkeltje ligt. Om het pand binnen te raken moest de brandweer de achterdeur openbreken. Tijdens de bluswerken werd de uitbater aan de straatzijde van de winkel aangetroffen.

De brandweermannen brachten de man naar buiten waar nog geprobeerd werd om de man te reanimeren, maar de hulp mocht niet meer baten. De brand in het gebouw ging met veel rook gepaard.

De lokale politie Lanaken-Maasmechelen is ter plaatse voor de vaststellingen. Intussen is ook het parket van Limburg verwittigd. Het gerechtelijk lab komt zondag ter plaatse voor een sporenonderzoek. De Molenstraat in Meeswijk is ter plaatse afgesloten voor het verkeer.

Meest gelezen