Elton John snijdt verjaardagstaart aan en viert met Lady Gaga

De Engelse zanger Elton John heeft zijn 70e verjaardag gevierd in Los Angeles. Eerst was er een familiefeestje met zijn zonen en daarna volgde een gala-avond met onder anderen Lady Gaga en Katy Perry. Elton John vierde niet alleen zijn 70e verjaardag, hij vierde ook zijn 50-jarige partnership met tekstschrijver Bernie Taupin.

De Engelse zanger Elton John heeft in zijn woonplaats Los Angeles in de VS zijn 70e verjaardag gevierd. Op Instagram publiceerde hij een foto waarop hij samen met zijn twee zoontjes zijn verjaardagstaart aansnijdt.

Elton John vierde zijn verjaardag eerst samen met zijn echtgenoot David Furnish en zijn twee zoontjes. Zaterdagavond volgde een groot feest in het Hammer Museum in Los Angeles. Tijdens het galadiner werd er geld ingezameld voor de Elton John Aids Foundation.

Heel wat bekende showbizzfiguren gingen in op de uitnodiging om Elton John in de bloemetjes te zetten. onder anderen Heidi Klum, Sharon en Kelly Osbourne, Katy Perry, Tom Ford, James Corden en Stevie Wonder waren op het appel. Lady Gaga trad op tijdens het gala.

Elton John vierde niet alleen zijn 70e verjaardag, maar ook zijn 50-jarig partnership met tekstschrijver Bernie Taupin.

Meest gelezen