James Blunt en fans nemen afscheid van Carrie Fisher en Debbie Reynolds

Meer dan duizend fans hebben de eind vorig jaar overleden actrices Debbie Reynolds en Carrie Fisher herdacht in Los Angeles. Carrie fisher stierf eind vorig jaar aan de gevolgen van een hartaanval op 60-jarige leeftijd. Een dag later overleed haar 84-jarige moeder Debbie Reynolds.
2017 Invision

De fans van Carrie Fisher en Debbie Reynolds hebben zaterdagavond afscheid genomen van de Hollywoodactrices. Begin dit jaar werden Debbie Reynolds en haar dochter Carrie Fisher begraven in besloten kring.

Tijdens de publieke herdenkingsplechtigheid in het theater in Hollywood Forest Lawn Memorial Park waren er optredens van onder andere James Blunt en de dansers van de Debbie Reynolds Studio.

Debbie Reynolds is bekend van films als "Singin' in the rain" en de sitcom "Will & Grace". Haar dochter Carrie Fisher werd wereldberoemd als prinses Leia in "Star Wars". Fisher overleed op 27 december 2016 aan de gevolgen van een hartaanval op 60-jarige leeftijd. Een dag later stierf haar 84-jarige moeder.

2017 Invision

"Geen memorial maar een show"

"Er waren geen mooiere mensen die ik ooit gekend heb dan mijn moeder en mijn zus. Daarom hebben we deze show georganiseerd. Het is geen herdenkingsplechtigheid, want mijn moeder haatte memorials", zei organisator Todd Fisher.

De Britse zanger James Blunt was goed bevriend met Carrie Fisher en trad op tijdens de show. Er was ook een optreden van het Gay Men's Chorus van Los Angeles en acteur Dan Ackroyd speechte tijdens het event. Ackroyd was ooit verloofd met Carrie Fisher, maar tot een huwelijk kwam het niet.

2017 Invision
2017 Invision

Meest gelezen