Kandidate Miss Colombia kan afwijzing moeilijk verwerken

De reactie van Vanessa Dominguez op haar afwijzing voor de finale van de schoonheidswedstrijd Miss Colombia heeft boekdelen gesproken. Toen de schone te horen kreeg dat niet zij, maar tegenkandidate Laura Gonzalez Ospina doorstootte naar de finale, kon ze haar woede en ontgoocheling niet verbergen.

De Colombiaanse Miss Colombia-kandidate Vanessa Dominguez had duidelijk meer gehoopt dan te stranden in de halve finale van de schoonheidswedstrijd.

Toen Dominguez live op televisie te horen kreeg dat haar rivale Laura Gonzalez de felbegeerde plaats in de finale van Miss Colombia had gekregen, versteende haar blik.

Dominguez was het duidelijk niet eens met de beslissing van de jury. Het duurde enige ogenblikken voor ze zich een houding kon geven en haar tegenkandidate feliciteerde. De reactie van de misskandidate ging de voorbije dagen viraal in de Spaanstalige wereld.

Het was Laura Gonzalez die vijf dagen geleden uiteindelijk de titel van Miss Colombia heeft gewonnen (foto onder).

AFP or licensors

Meest gelezen