Liam Payne van One Direction toont zijn pasgeboren zoon

Liam Payne en Cheryl Cole hebben hun eerste zoontje verwelkomd op de wereld. De 23-jarige zanger van One Direction heeft een foto van de baby op Instagram gepost. Zijn tien jaar oudere vriendin Cheryl Cole is een van de bekendste showbizzfiguren in Groot-Brittannië.

De Engelse zanger Liam Payne en zijn vriendin Cheryl Cole hebben een eerste kindje gekregen. Payne heeft een foto van zichzelf met zijn pasgeboren zoon gepubliceerd op Instagram.

"Mijn dichte vrienden en mijn familie weten dat ik niet gauw met mijn mond vol tanden sta. Ik ben sprakeloos... wow!", schrijft Payne bij de foto.

De jongen is het eerste kindje voor Payne en Cole. Liam Payne is bekend van One Direction. Zijn vriendin Cheryl Cole is een van de populairste Britse zangeressen en showbizzfiguren van het voorbije vijftien jaar. Ze was de eerste zangeres met vijf singles op de eerste plaats in de hitparade in het Verenigd Koninkrijk.

Haar stormachtige privéleven wordt breed uitgesmeerd in de tabloidpers. Van 2006 tot 2010 was ze getrouwd met voetballer Ashley Cole. In 2014 trouwde ze met Jean-Bernard Fernandez-Versini. Twee jaar later liep het huwelijk op de klippen.

Meest gelezen