"Bol het af! Je hebt dit gisteren al gedaan!"

De toerist uithangen. Dat deed deze man alvast toen hij een bezoekje bracht aan St. James's Palace in Londen. Daarom leek het hem wellicht ook een goed idee om zich even aan een dansje te wagen, voor de ingang die bewaakt werd door een paar soldaten van de Queen’s Guard. Maar een van de bewakers was duidelijk minder onder de indruk en met een zwaar Schots accent wees hij de man terecht. Ook al werd het filmpje al eind januari op Facebook gepubliceerd, de Britse nieuwsmedia smulden er afgelopen weekend alvast gretig van.

De poging tot dansbewegingen lijkt schuchter te beginnen, maar dan houdt niets de danser nog tegen. Tot de bewaker plots gilt: "Haw, bol het af!. Je bent hier gisteren al geweest en hebt het toen ook al gedaan. Zet die camera af." Britse nieuwsmedia hadden het alvast moeilijk, door het zwaar Schotse accent, juist op te maken wat de man zei.

Op sociale media werd de bewaker uitgebreid gefeliciteerd voor zijn doortastendheid. Volgens nieuwswebsite Metro mogen soldaten van de Queen’s Guard alvast vervelende toeristen op deze luide manier terechtwijzen.

Meest gelezen