"Orange is the new black"-koppel stapt in het huwelijksbootje

"Orange is the new black"-actrice Samira Wiley en Lauren Morelli, die mee schrijft aan de reeks, zijn zaterdag in het huwelijksbootje gestapt. Ze leerden elkaar kennen op de set van de populaire Netflix-reeks.
Lauren Morelli en Samira Wiley

Het huwelijk vond afgelopen weekend plaats in Palm Springs, Californië. Morelli was eerst gehuwd met een man, maar realiseerde zich pas in 2012 tijdens het schrijven van de reeks, die zich afspeelt in een vrouwengevangenis, dat ze op vrouwen viel.

Wiley is vooral bekend van haar rol als Poussey Washington in de reeks. Binnenkort zal ze ook te zien zijn in een bewerking van "The handmaid's tale" van Margaret Atwood.

Het koppel deelde op Instagram een foto die oorspronkelijk door Martha Stewart Weddings geplaatst werd. Morelli schreef erbij "Wifey for Lifey".

Meest gelezen