Arnold Schwarzenegger maakt korte metten met internettrol

Eind vorige week publiceerde Arnold Schwarzenegger een filmpje op zijn Facebookpagina om een aantal winnaars van de recente "Special Olympics World Games", die in Oostenrijk plaatsvonden, even in het zonnetje te zetten, met de mededeling dat deze atleten een inspiratiebron voor hem waren. Toen daarop een erg spottende opmerking volgde, liet de "Terminator"-acteur niet na om, zoals diverse nieuwsmedia opmerkten, "full Terminator" te gaan om de criticaster terecht te wijzen.

De Olympische Spelen voor verstandelijk gehandicapten kwam afgelopen weekend na ruim 10 dagen van sportactiviteiten tot zijn einde. Dat vierde Schwarzenegger, geboren in Thal, met volgend filmpje:

Maar één iemand vond dit initiatief maar niets, wat hij als volgt duidelijk maakte: "De Special Olympics slaan gewoon nergens op. De Olympische Spelen zijn er juist om de beste atleten van de wereld te laten strijden tegen elkaar om zo te bepalen wie de beste is. Dat laten doen door achterlijke mensen is juist het tegenovergestelde."

De "Terminator" kwam onmiddellijk boven in Schwarzenegger en
hij wees de criticaster via een "reply" dan ook op zijn gekende directe manier terecht: "Hoe stom en boosaardig deze commentaar ook is, ik ga hem toch niet verwijderen omdat het een moment oplevert waaruit we iets kunnen leren."

"Ik garandeer je dat deze atleten meer durf, medeleven, verstand, vaardigheden, eigenlijk alles meer dan jou hebben van welke positieve
menselijke kwaliteit dan ook. Je zou nog iets van hen kunnen leren. Maar je kan ook een triestige, jammerlijke, jaloerse internettrol blijven, die niets aan
deze wereld toevoegt, maar liever iedereen vanuit een kleingeestige jaloezie bespot."

"Het enige wat je zoekt is aandacht. Wel, laat me duidelijk
zijn, als je zo verder blijft doen, zal nooit iemand zich jou herinneren."

Schwarzenegger werd op sociale media alom geprezen voor deze
reactie. De persoon die de opmerking publiceerde, verwijderde die intussen.

Meest gelezen