Oscar and the Wolf en Bazart op 11 augustus op Lokerse Feesten

Op vrijdag 11 augustus staan zowel Oscar and the Wolf als Bazart op het podium van de Lokerse Feesten. Ook Warhola, het eigen project van Oliver Symons van Bazart, en School Is Cool treden die dag op op de Grote Kaai.
Sven Michiels - Photography

Het wordt dus een avond onder vrienden op 11 augustus, want de groepsleden van Oscar and the Wolf, Bazart en Warhola kennen elkaar zeer goed. 

Oscar and the Wolf was vorig jaar de headliner op Pukkelpop. Het debuut van Max Colombie stond meer dan 100 weken in de Ultratop. In mei verschijnt er een nieuwe single, het nieuwe album (+ twee concerten in het Sportpaleis) volgt in het najaar. Deze zomer staat Oscar and the Wolf ook op Rock Werchter en Tomorrowland. 

"Goud" van Bazart is dan weer de langst genoteerde Belgische single ooit in de Ultratop. Begin dit jaar won de band rond Mathieu Terryn 5 MIA's. Ook deze Belgische band staat dit najaar in een zo goed als uitverkocht Sportpaleis. Nu vrijdag staat Bazart in de Lotto Arena en deze zomer is de band te zien op Rock Werchter, Dour, Rock Zottegem, Suikerrock en Dranouter. 

De voorverkoop voor deze dag van de Lokerse Feesten start volgende week maandag om 9 uur, een ticket kost 49 euro. 

Meest gelezen