Presentatrice Dina Tersago is opnieuw zwanger

Dina Tersago is opnieuw zwanger. De ex-Miss België en tv-presentatrice en haar partner Wim Hubrechtsen hebben al een zoon Isak, die in mei 2 jaar wordt.
James Arthur Photography

Tersago is 15 weken zwanger. Zij en haar partner maakten het nieuws zelf bekend bij de opening van Comics Station, het nieuwe strippretpark in het Centraal Station van Antwerpen. Hubrechtsen is een van de initiatiefnemers en managers van het project. 

Felicitaties kreeg ze onder meer meteen van prins Laurent. "Het was wel speciaal dat hij mij kwam feliciteren, dat zal ik mij nog heel mijn leven herinneren", vertelde ze aan Het Laatste Nieuws. "Hij vroeg me waar hij die zwangerschap ergens kon zien. (lacht) Ik heb hem mijn buikje getoond, ook al is er nog niet echt veel te zien."

Tersago werd in 2001 Miss België. Ze is vooral bekend als presentatrice van "Boer zoekt vrouw". 

Meest gelezen