"Carlton Banks" strikt cast "The fresh prince of Bel-Air" voor groepsfoto

Zes hoofdrolspelers van "The fresh prince of Bel-Air" hebben een kleine reünie gehouden. Dat blijkt uit een foto die Alfonso Ribeiro (Carlton Banks) op Instagram heeft geplaatst. Ook Will Smith was van de partij.

"Altijd geweldig om een namiddag met mijn Fresh Prince-familie door te brengen." Dat schrijft Ribeiro bij een groepsfoto van hemzelf en vijf overige leden van de cast van de populaire serie uit de jaren 90 die hij op Instagram heeft geplaatst.

Naast Ribeiro staan ook Will Smith, Tatyana Ali (Ashley Banks) Karyn Parsons (Hilary Banks), Daphne Maxwell (de tweede Vivian Banks) en Joseph Marcell (butler Geoffrey) op het kiekje. James Avery (Uncle Phil) was er niet bij, hij overleed in 2013.

"The fresh prince of Bel-Air" liep van 1990 tot 1996 en was ook bij ons te zien. De serie volgde de avonturen van Will Smith die de achtergestelde buurten van Philadelphia achter zich had gelaten om bij zijn rijke oom en tante in de chique buurt Bel-Air in Los Angeles te gaan wonen.

Meest gelezen