"Natuurlijk zijn hun benen belangrijker dan de brexit"

Dat de Schotten gekant zijn tegen de uitstap van Groot-Brittannië uit de Europese Unie en daarom graag een referendum over de Schotse onafhankelijkheid zien gebeuren, leidde intussen tot enige politieke spanning op het Britse continent. Er werd dan ook uitgekeken naar de eerste rechtstreekse ontmoeting tussen de Britse en Schotse premiers. Maar de tabloid Daily Mail wist in zijn editie van vandaag de nadruk te leggen een heel ander aspect van beide vrouwen. Op de cover vroeg de krant zich immers af wie nu eigenlijk de mooiste benen heeft: Theresa May of Nicola Sturgeon. Sociale media maakten daarna brandhout van de tabloid.

"Never mind Brexit, who won Legs-it", blokletterde Daily Mail:

Het regende vervolgens negatieve reacties op sociale media, vaak met een cynische en zelfs grappige ondertoon:

Meest gelezen