Geheime dienst onderzoekt verdacht pakket bij het Witte Huis

De Amerikaanse Geheime Dienst onderzoekt een verdacht pakket bij het Witte Huis. De dienst heeft een veiligheidszone afgebakend en het publiek en de pers op een veilige afstand gebracht.

Het nieuws werd bekendgemaakt via een tweet van de Geheime Dienst. Volgens de Amerikaanse zender NBS zijn de toegangslanen geëvacueerd en afgesloten. De rondleidingen in het Witte Huis zijn opgeschort.

De veiligheidsdiensten sloegen alarm nadat een man met een verdacht pakket een lid van de Geheime Dienst bij het Witte Huis benaderde. De man werd opgepakt en de explosievendienst werd ter plekke geroepen.

In het begin van de maand was er al een ander incident bij het Witte Huis. Een man slaagde er toen in op het domein te komen en er 15 minuten rond te lopen voordat hij gearresteerd werd. Hij raakte het Witte Huis, waar president Trump aanwezig was, wel niet binnen.

Meest gelezen