Radio 1-luisteraars kunnen stem uitbrengen voor "Classics 1000"

In de paasvakantie zendt Radio 1 de "Classics 1000" uit van maandag 10 tot en met zaterdag 15 april. Ayco Duyster, Lieve De Maeyer, Evert Venema en Annelies Moons presenteren de marathonuitzending. De luisteraars van Radio 1 kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen op hun favoriete nummers.

Ayco Duyster, Lieve De Maeyer, Evert Venema en Annelies Moons maken zich op voor een nieuwe editie van "Classics 1000" tijdens de paasvakantie.

De luisteraars van Radio 1 kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen op hun favoriete nummers. De marathonuitzending vindt plaats van maandag 10 tot en met zaterdag 15 april. "Classics 1000" doorspekt alle programma's op Radio 1 van 6 tot 24 uur.

De vier presentatoren trekken de "Classics 1000" vandaag op gang met een inspirerende special tussen 9 en 12 uur. Daarbij reiken ze ideeën en thema's aan die luisteraars kunnen inspireren bij het kiezen van hun top drie. Stemmen kan vanaf nu tot zondag 9 april.

Meest gelezen