Concertphotographers.be

Zieke Drake laat fans in Amsterdam tevergeefs wachten

De Canadese rapper Drake heeft zijn optreden van gisteravond in de Ziggo Dome in Amsterdam op het allerlaatste moment geannuleerd. De zaal was al helemaal volgelopen toen bekend werd dat de zanger om gezondheidsredenen niet mocht optreden.

De rapper zou om 21 uur aan zijn optreden beginnen, maar pas om 22.15 uur werd omgeroepen dat Drake op doktersadvies niet mocht optreden. Sommige fans waren op dat moment al ontgoocheld vertrokken. 

Wat er precies aan de hand was met Drake, is niet duidelijk. "Omdat Drake vandaag rust heeft gehouden kan hij morgen (vandaag, red.) hoogst waarschijnlijk wel gewoon optreden", zei organisator Mojo aan NOS. De show van gisteren wordt morgen ingehaald. Fans die er dan niet bij kunnen zijn, kunnen hun geld terugkrijgen. 

Eerder al had Drake de twee shows die hij in januari in de Ziggo Dome zou geven, al verplaatst naar deze week. Drake toert de wereld rond met zijn Boy Meets World Tour. Hij stond een maand geleden wel twee keer in het Sportpaleis in Antwerpen. Drake is onder meer bekend van nummers als "Hotline bling" en "One dance".  

Meest gelezen