2manydjs en Ryan Adams komen naar Pukkelpop

Het muziekfestival Pukkelpop heeft 50 nieuwe namen vrijgegeven. Een van de blikvangers zijn de gebroeders Stephen en David Dewaele die met hun dj-act 2manydjs naar Kiewit komen. Vorig jaar stonden ze met hun ander project, Soulwax, op de affiche.

Singersongwriter Ryan Adams, soulzanger Sampha en rapper Stormzy komen hun nieuwe album voorstellen op Pukkelpop. Er zijn ook heel wat Belgische acts toegevoegd aan de affiche, zoals Gruppo di Pawlowski, Tamino, The Lighthouse en Faces On TV. 

Andere nieuwe namen zijn Enter Shikari, The Shins, Parquet Courts, Omar Souleyman, Jake Bugg, Black Sun Empire & MC LowQui, Strand Of Oaks, Ho99o9, STUFF., Halsey, Pvris, Antal, Armand Van Helden, Beesmunt Soundsystem, Broederliefde, Culture Abuse, Donnie, D.D Dumbo, Floating Points (solo live), Frances, Glints, Jackmaster, Jonna Fraser, Lunice, Mondo Cozmo, Mykki Blanco, Nicolas Jaar, Benji B, Peggy Gou, Pixx, Preoccupations, Sigrid, Talaboman, The Amazons, Vakula, Walshy Fire, Youngr, Kai Wén, Cocaine Piss en Tycho.

Eerder zette Pukkelpop Editors, The xx en Mumford & Sons al hoog op de affiche.

Meest gelezen