Blues Peer strikt Jools Holland and His Rhythm & Blues Orchestra

De organisatoren van Blues Peer hebben Jools Holland and His Rhythm & Blues Orchestra en The Magpie Salute op de affiche van de komende editie van het festival gezet. Blues Peer vindt komende zomer plaats van 14 tot en met 16 juli.

Jools Holland staat voor de tweede keer in tien jaar tijd op de affiche van Blues Peer. Jools Holland and His Rhythm & Blues Orchestra worden komende zomer overgevlogen uit Engeland voor een exclusief zomerconcert in Peer.

"Jools Holland zal samen met onder anderen Gibson Lavis, Louise Marshall en Beth Rowley op het podium staan. In totaal is zijn band goed voor 21 muzikanten", melden de organisatoren van Blues Peer.

The Magpie Salute is de nieuwe band van van Rich Robinson, die eerder al op het podium van Blues Peer stond met zijn band The Black Crowes. Blues Peer vindt komende zomer plaats van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juli.

Meest gelezen