Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

George Michael is drie maanden na zijn dood begraven in Londen

De familie van de Engelse zanger George Michael heeft afscheid genomen van de op kerstdag overleden zanger. George Michael werd in intieme kring begraven op Highgate Cemetery in Londen. Hij werd begraven naast het graf van zijn moeder.

Meer dan drie maanden na zijn overlijden, is George Michael begraven in Londen. De zanger is vorig jaar op 25 december overleden. Het lichaam van George Michael werd twee weken geleden door de autoriteiten vrijgegeven. Uit de autopsie bleek dat de zanger een natuurlijke dood is gestorven.

Een woordvoerder van de familie van George Michael heeft intussen bevestigd dat George Michael vandaag in intieme kring begraven is. Hij is begraven naast het graf van zijn moeder, die al bijna twintig jaar begraven is op het Highgate Cemetery in Londen. George Michael kocht het stukje grond naast zijn moeder meteen na haar begrafenis.

"Tijdens een intieme ceremonie hebben zijn naaste familie en vrienden afscheid genomen van hun geliefde zoon, broer en vriend. De familie van George Michael wil alle fans wereldwijd bedanken voor de vele steunbetuigingen", meldt een woordvoerder.

 

Meest gelezen