Kogel is door de kerk: tweede seizoen "Callboys" komt eraan

Telenet financiert een tweede seizoen van "Callboys". Dat meldt het telecombedrijf in een persbericht. Dat betekent dat de serie van Jan Eelen over het wel en wee van 4 gigolo's wel degelijk een vervolg krijgt.

Maandenlang hebben de geruchten gelopen, maar nu zijn ze eindelijk bevestigd: SBS werkt aan een tweede seizoen van "Callboys". Dat blijkt uit een mededeling van Telenet waaruit blijkt dat het telecombedrijf een vervolg gaat financieren. Daarnaast investeert het ook in de serie "Black-out" voor de VRT en "Gina & Chantal" voor Medialaan.

Meer details zijn voorlopig niet bekend. Zo is het onduidelijk of de cast uit het eerste seizoen ook in de nieuwe reeks zal meespelen. In dat eerste seizoen tekenden Matteo Simoni (Devon), Stef Aerts (Wesley), Bart Hollanders (Randy) en Rik Verheye (Jay Vleugels) voor de hoofdrollen.

Meest gelezen