Leonardo DiCaprio: "Darlene was de beste filmmoeder die ik ooit had"

In een post op Facebook brengt Leonardo DiCaprio hulde aan Darlene Cates, de Amerikaanse actrice die zondag overleed. In 1993 speelden ze samen in "What's eating Gilbert Grape".

"Darlene was de beste filmmoeder met wie ik ooit het privilege had te werken. Haar vertederende persoonlijkheid en ongelooflijke talent zal voortleven in de herinneringen van wie haar kende en van haar werk hield. Mijn gedachten en gebeden gaan naar haar familie tijdens deze moeilijke tijd."

Die boodschap heeft Leonardo DiCaprio op Facebook geplaatst na het overlijden van Darlene Cates. De actrice stierf zondagochtend in haar slaap, zo raakte gisteren bekend.

DiCaprio en Cates speelden in 1993 samen in "What's eating Gilbert Grape", een film van Lasse Hallström. Hij vertolkte de rol van Arnie Grape, een zwakbegaafde jongen. Zij kroop in de huid van Bonnie Grape, zijn zwaarlijvige moeder. DiCaprio kreeg een Oscarnominatie voor acteur in een bijrol voor zijn acteerwerk.

EPP

Meest gelezen