Steffy Merlevede presenteert "De ochtend" op zondag

Vanaf zondag 2 april word "De ochtend" ook op zondag uitgezonden. Het duidingsprogramma in het ochtendblok van Radio 1 wordt op zondag gepresenteerd door Steffy Merlevede. Later dit jaar zal "De ochtend" ook op zaterdag uitgezonden worden, zodat het duidingsprogramma zeven dagen op zeven op antenne komt.

De sportverslaggeefster Steffy Merlevede presenteert vanaf zondag 2 april het duidingsprogramma "De ochtend" op Radio 1. Het actuaprogramma uit het ochtendblok van Radio 1 zal later dit jaar ook op zaterdag uitgezonden worden, waardoor de luisteraars zeven dagen op zeven een afspraak hebben met actualiteit en duiding in de ochtend.

De uitzending op zondag 2 april wordt meteen een bijzonder exemplaar. "De ochtend" zal uitgezonden worden op locatie bij de start van de Ronde van Vlaanderen op het Steenplein in Antwerpen. De uitzending loopt van 7 uur tot 11 uur.

Steffy Merlevede begon haar radiocarrière bij  Radio 4FM en startte in de zomer van 2004 bij de redactie van Sporza. Ze startte met presenteren in 2011. Ook na 2 april blijft Steffy werken voor Sporza.

Steffy Merlevede kijkt uit naar de nieuwe uitdaging. "Het is fijn om breder te gaan dan enkel sport. Het voelt heel spannend. Uiteraard zal er ook  sport in het programma zitten, maar het is toch een ander ritme dan een sportuitzending. Actualiteit en cultuur komen ruimschoots aan bod. Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging en ga er volledig voor"", klinkt het.

Meest gelezen