Al Gore brengt sequel "An inconvenient truth" uit in de zomer

De voormalige Amerikaanse vicepresident Al Gore heeft in Las Vegas "An inconvenient sequel: Truth to power" voorgesteld. De documentaire film is de sequel van zijn eerste klimaatdocumentaire "An inconvenient truth" uit 2006.

Al Gore heeft zijn tweede klimaatfilm "An inconvenient truth: Truth to power" voorgesteld in Caesars Palace in Las Vegas. In de film onderzoekt Al Gore de rampen die sinds de lancering van zijn klimaatfilm "An inconvenient truth" uit 2006 zijn gebeurd.

In "An inconvenient truth" waarschuwde Al Gore voor de gevolgen van de klimaatveranderingen. In de sequel heeft Gore het over voorspellingen die zijn uitgekomen en geeft de voormalige politicus de wereldleiders tips om de klimaatproblematiek aan te pakken.

In de film heeft Al Gore het ook over de klimaataanpak van de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump. Al Gore vindt zijn beleid teleurstellend.

Meest gelezen