Gekantelde vrachtwagen op E34 getakeld, problemen achter de rug

De E34, ter hoogte van Turnhout, is uren lang in beide richtingen versperd geweest na een ongeval met een vrachtwagen. De vrachtwagen was vanochtend gekanteld en het heeft lang geduurd voor hij getakeld kon worden. Maar in de loop van de middag is de snelweg vrijgemaakt.

Op de E34, ter hoogte van Turnhout-West is vanochtend een vrachtwagen gekanteld. De vrachtwagen reed in de richting van Nederland en ging ter hoogte van werkzaamheden door de middenberm, waarna hij op zijn zij belandde. De vrachtwagenchauffeur is ongedeerd gebleven, maar is voor observatie naar het ziekenhuis gebracht.

Door het ongeval werd de snelweg vanochtend in beide richtingen afgesloten, met lange files tot gevolg. Eerst werd de lading (balen stro) opgeruimd, vervolgens is de vrachtwagen getakeld en ten slotte is de snelweg schoongemaakt, omdat er brandstof uit de vrachtwagen was gelekt.

Reisadvies

Meest gelezen