Joss Whedon zet zijn zinnen op film "Batgirl"

De Amerikaanse regisseur Joss Whedon heeft zijn zinnen gezet op de verfilming van de comic "Batgirl". Whedon werkte eerder al met succes samen met Marvel Studios voor de verfilming van "The Avengers". Nu gaat hij in zee met DC Films voor de verfilming van "Batgirl".
2016 Invision

De Amerikaanse regisseur Joss Whedon heeft een akkoord bereikt met Warner Bros. en DC Films over de verfilming van "Batgirl". Whedon gaat de film niet alleen regisseren, hij gaat ook het scenario schrijven en de productie voor zijn rekening nemen.

"Batgirl" dook al verschillende keren op als nevenpersonage in een van de vele "Batman"-films die de voorbije decennia werden gemaakt, maar het personage kreeg nog nooit de hoofdrol in een film.

"Batgirl" wordt de tweede film van DC Films met een superheldin in een hoofdrol. Komende zomer wordt de film "Wonder Woman" uitgebracht in de VS. Een releasedatum voor "Batgirl" is nog niet bekend.

Meest gelezen