Rode Power Ranger zes jaar in de cel

De Amerikaanse acteur Ricardo Medina Jr. heeft zes jaar celstraf gekregen voor de moord op zijn huisgenoot in 2015. Medina Jr. bracht zijn huisgenoot twee jaar geleden om het leven met een zwaard. De acteur die in 2002 de rode Power Ranger vertolkte in "Power Rangers wild force" houdt vol dat het om zelfverdediging ging.

De Amerikaanse acteur Ricardo Medina Jr. is veroordeeld tot zes jaar cel voor de moord op zijn huisgenoot Josh Sutter begin 2015. Medina Jr. werd twee jaar geleden gearresteerd, nadat hij zijn huisgenoot in Los Angeles met een zwaard om het leven had gebracht.

Medina Jr. greep naar eigen zeggen naar zijn zwaard om zich te beschermen toen zijn huisgenoot zijn slaapkamerdeur intrapte. Enkele dagen later werd hij vrijgelaten door de onderzoekers.

De rechter in Los Angeles heeft de intussen 38-jarige Ricardo Medina Jr. nu veroordeeld tot zes jaar cel voor de moord op zijn voormalige huisgenoot.

Meest gelezen