Wim De Vilder: "In de liefde moet je standvastig zijn, maar dit is een spel"

Het VRT-nieuwsanker Wim De Vilder is te gast geweest in het programma "Mag ik u kussen?" op Eén. De deelname van De Vilder was al jaren een grote wens van Bart Peeters. Lieven Scheire, Adriaan Van den Hoof en Rik Verheye deden hun uiterste best om De Vilder te verleiden, maar er kon maar een van de drie verleiders een kus stelen van De Vilder.

Het VRT-nieuwsanker Wim De Vilder heeft vanavond zijn opwachting gemaakt in het programma "Mag ik u kussen?". Het was de eerste keer dat De Vilder deelnam aan zo'n lichtvoetig programma.

"We willen de maatschappij weerspiegelen. We deden al een homoseksuele uitzending met Jani Kazaltzis, maar die is anders dan Wim De Vilder. Jij bent zo meer gewoon", aldus presentator Bart Peeters.

Wim De Vilder liet de vergelijking niet aan zijn hart komen. "Ik ben zo geboren, hè Bart. Het meest exuberante dat ik ga doen in mijn leven, is deelnemen aan dit programma", aldus De Vilder.

Wim De Vilder gaf tijdens de uitzending ook mee dat hij zijn eerste kus aan een meisje gaf in de botsauto's. "Dat was niet wat ik ervan verwachtte. Er is anders, wist ik."

Lieven Scheire, Adriaan Van den Hoof en Rik Verheye deden er alles aan om in de gunst van De Vilder te komen. De "Callboys"-acteur Verheye moest voor de finale afdruipen. "In de liefde moet je standvastig zijn, maar dit is een spel, maar ik ga toch standvastig zijn", wuifde De Vilder Rik Verheye uit.

In de grote finale met Lieven Scheire en Adriaan Van den Hoof gaf De Vilder aan dat hij liever "vrienden wil blijven" met Van den Hoof, waarop hij Lieven Scheire een kus gaf.

Bekijk de finale van "Mag ik u kussen":

Meest gelezen