Antwerpse ring richting Gent muurvast door ongeval aan Kennedytunnel

Op de Antwerpse ring richting Gent staat een file van het knooppunt met de E313 in Antwerpen-Oost tot helemaal aan de Kennedytunnel na een ongeval net voor die tunnel. Een personenwagen zit er gekneld tussen twee vrachtwagens en er is maar één rijstrook beschikbaar. De Liefkenshoektunnel is tijdelijk tolvrij gemaakt om de hinder zoveel mogelijk te beperken.

Het Vlaams Verkeerscentrum raadt aan om het zuidelijke deel van de Antwerpse ring deze namiddag indien mogelijk te vermijden en voor de R2 te kiezen. Het verkeer over langere afstand vanuit Hasselt naar Gent rijdt beter om via Brussel.

Ook op de Antwerpse Linkeroever staat er - op de E17 - intussen een lange file, maar die staat volgens het Verkeerscentrum los van het ongeval en zou veeleer een combinatie van een lang uitgelopen ochtendspits en de paasuittocht zijn.

Meest gelezen