Loïc Nottet is klaar om Europa te veroveren

De Waalse zanger Loïc Nottet heeft zijn debuutalbum "Selfocracy" uitgebracht. De voormalige Eurovisiesongfestivalkandidaat meldt in een interview met "Karrewiet" dat hij droomt van een internationale carrière. "In het najaar staan er eerst enkele optredens in België gepland en daarna gaan we op tournee in Europa. Hopelijk bevalt mijn muziek het publiek ook in Londen en Amsterdam", aldus Nottet.

Loïc Nottet heeft aan de vooravond van zijn 21e verjaardag zijn debuutalbum "Selfocracy" uitgebracht. Nottet is vooral bekend van zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival twee jaar geleden. Hij eindigde toen op de vierde plaats met "Rhythm inside".

De release van "Selfocracy" is een nieuwe mijlpaal in zijn carrière. "Het is een droom die uitkomt. Ik heb er altijd van gedroomd om muziek te maken en vandaag kan ik zeggen dat ik een album heb met mijn naam erop", zegt Nottet in een gesprek met "Karrewiet".

Loïc Nottet heeft de voorbije maanden in de studio doorgebracht. "Een album maken is heel leuk, maar soms ook vermoeiend."

Loïc Nottet is klaar om Europa te veroveren

In het najaar plant Loïc Nottet een tournee in Europa. "In het najaar staan er eerst enkele optredens in België gepland en daarna gaan we op tournee in Europa. Hopelijk bevalt mijn muziek het publiek ook in Londen en Amsterdam."

Loïc Nottet voegt er nog aan toe dat hij een boon heeft voor Blanche, de zangeres die België dit jaar vertegenwoordigd op het Eurovisiesongfestival. "Ze heeft een goed nummer en ik hou van haar stem. Ze heeft een diepe stem en dat is cool."

Meest gelezen