Soulwax stoot Ed Sheeran van eerste plaats in hitparade

Het album "From Deewee" van Soulwax is het eerste album van Soulwax dat op de eerste plaats staat in de Ultratop 200 Albums. De broers Dewaele stoten daarmee "÷" (divide) van de Engelse zanger Ed Sheeran van de eerste plaats in de lijst met best verkochte albums in Vlaanderen.
(c) Johan Poelmans - klinikartistik.be

De Gentse groep Soulwax staat voor het eerst in zijn carrière op de eerste plaats in de lijst met best verkochte albums in Vlaanderen. "From Deewee" komt meteen binnen op de eerste plaats in de lijst.

Ed Sheeran moet genoegen nemen met de tweede plaats, na drie weken op één gestaan te hebben met zijn derde album "÷" (divide). "Spirit" van Depeche Mode staat op de derde plaats in de Ultratop 200 Albums.

Studio Brussel op bezoek bij Soulwax in Studio Deewee

Meest gelezen