Tweeling George Clooney wordt "eentje van elk"

George Clooney en zijn vrouw Amal krijgen dit najaar een zoon én een dochter. Dat het koppel een tweeling verwachtte, was al bekend. Maar nu heeft model en vriendin van het koppel Cindy Crawford via Instagram verklapt dat het koppel "eentje van elk" mag verwelkomen.

Clooney grapte onlangs dat hij zijn tweeling wil vernoemen naar tequilamerk Casamigos. Model Cindy Crawford pik daar via sociale media op in. Ze postte een foto op Instagram, gericht naar haar man Rande Gerber, een zakenpartner van Clooney.

Op de foto houdt Crawford twee witte babyrompertjes omhoog. Op het ene staat "Casa" in het roze, op het andere "Migos" in het blauw. "Hé Rande, ik denk dat ik het perfecte cadeau heb gewonnen voor de Clooneys", schrijft ze erbij. 

Eerder schreef roddelwebsite Radar Online al dat de Clooneys een jongen en een meisje verwachten. Clooneys moeder Nina praatte in al haar enthousiasme haar mond voorbij.

Meest gelezen