Meus kookt in de zomer op Eén, "De stoel" keert terug als apart programma

De televisiekok Jeroen Meus gaat in juli en augustus het programma "Dagelijkse zomerkost" maken voor Eén. Het programma wordt uitgezonden in de plaats van "1.000 zonnen". Het item "De stoel" uit "1.000 zonnen" keert deze zomer terug als apart miniprogramma.
© VRT VERNE Photography

Goed nieuws voor de fans van Jeroen Meus. De televisiekok kruidt in juli en augustus de zomer van Eén met "Dagelijkse zomerkost".

"Jeroen Meus verlaat zijn vertrouwde keuken in Leuven en gaat op locatie koken. Hij trekt naar een drietal typisch Vlaamse trekpleisters, waar hij vakantiegangers en de plaatselijke bewoners ontmoet. Daarmee wordt Dagelijkse zomerkost een programma op het ritme van de zomer", meldt Eén.

Met "Dagelijkse zomerkost" brengt Eén verandering in het programmaschema. Het reportagemagazine "Iedereen beroemd" neemt een vakantieonderbreking, net als "Thuis" en "Blokken".

Een item van het zomermagazine "1.000 zonnen" keert in juli en augustus terug als apart miniprogramma: "De stoel". De kijkers van Eén kunnen zich opnieuw elke weekavond schrap zetten om op zoek te gaan naar de geheime plek waar de stoel opgesteld staat.

Meest gelezen