Matthew Perry: "Zie rematch met Trudeau niet zitten, want hij heeft een leger"

De "Friends"-acteur Matthew Perry heeft op Twitter de uitnodiging van de premier van Canada Justin Trudeau afgeslagen voor een "revanchegevecht" tussen de twee. Enkele weken geleden zei Perry in de talkshow "Jimmy Kimmel live" dat hij samen met een vriend de huidige premier van Canada een pak voor de broek heeft gegeven toen ze in de basisschool in Ottowa zaten.

De meest opmerkelijke Twitterconversatie van afgelopen weekend was die van de premier van Canada Justin Trudeau en "Friends"-acteur Matthew Perry.

Trudeau reageerde zaterdag op de microblogsite voor het eerst op de uitlatingen van Perry. Enkele weken geleden onthulde de acteur dat hij samen met de premier van Canada in de lagere school heeft gezeten in Ottawa. Samen met een andere leerling heeft Perry Trudeau eens een pak voor de broek gegeven.

Op 1 april daagde Trudeau Perry uit: "Ik heb er enige tijd over nagedacht. Weet je, wie wil Chandler (personage van Perry in "Friends") nu niet in elkaar slaan. Wat denk je van een rematch."

Een dag later reageerde Matthew Perry afwijzend op de uitnodiging. "Ik ga niet in op je verzoek om een herkansing, want je hebt een leger tot jouw beschikking", aldus Perry.