Miranda Lambert alweer aan het feest op Country Music Awards

De Amerikaanse zangeres Miranda Lambert is voor de achtste keer op een rij verkozen tot beste zangeres door de Academy of Country Music in de VS. Lambert kreeg ook de onderscheiding voor beste album op de 52e editie van de Academy of Country Music Awards voor "The weight of these wings".
2017 Invision

De 33-jarige Miranda Lambert heeft met haar breakupalbum "The weight of these wings" de prijs voor beste countryalbum van het jaar gewonnen op het 52e gala van de Academy of Country Music Awards in de VS.

De zangeres werd ook voor de achtste keer op rij uitgeroepen tot de beste countryzangeres. "Ik wil mijn fans bedanken dat ik mijn hartzeer met hen kon delen", zei Lambert toen ze haar prijs voor beste album in ontvangst nam.

Miranda Lambert en haar echtgenoot Blake Shelton zetten in 2015 na vier jaar een punt achter hun huwelijk. Shelton heeft intussen een relatie met Gwen Stefani. Stefani en Shelton werken samen in het televisieprogramma "The voice America".

De andere grote winnaar op de Academy of Country Music Awards was Thomas Rhett. Hij won de prijs voor beste zanger en de onderscheiding voor beste countrynummer voor "Die a happy man". Little Big Town werd uitgeroepen tot beste countrygroep.

Meest gelezen