Prince Michael Jackson toont opmerkelijk eerbetoon aan zijn vader

De oudste zoon van Michael Jackson heeft een afbeelding van zijn vader op zijn rechterkuit laten tatoeëren. De tatoeëerder werkte negen uur lang aan de afbeelding van zijn in 2009 overleden vader. Prince Michael Jackson deelde een afbeelding van de tatoeage op zijn Instagrampagina.

De 20-jarige Prince Michael Jackson heeft een tatoeage van zijn vader op zijn rechterkuit laten zetten. De oudste zoon van Michael Jackson lag negen uur lang op de tatoeagetafel om de tatoeage te laten zetten.

Michael Jackson stierf in 2009 op 50-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartaanval die veroorzaakt werd door misbruik van medicijnen.

De tatoeage werd al meer dan honderdduizend keer bekeken op de Instagrampagina van Prince Michael Jackson.

Meest gelezen