Zanger Aerosmith ziet nog toekomst in band na afscheidstournee

De zanger van Aerosmith Steven Tyler hoopt dat de komende wereldtournee van de band niet het definitieve einde is van Aerosmith. Vorig jaar kondigde de band aan dat de komende wereldtournee de afscheidstournee van Aerosmith wordt. In een gesprek met People komt Steven Tyler op die woorden terug.
2013 Getty Images

De zanger van Aerosmith Steven Tyler heeft in een gesprek met People de lof gezongen over de chemie met de bandleden van de rockgroep.

"Zodra we beginnen te spelen, word ik net zo emotioneel als de fans in het publiek. Het is belachelijk hoe we dingen soms een wig laten drijven tussen ons. We hebben alles samen meegemaakt", aldus Tyler.

De 69-jarige vader van actrice Liv Tyler hoopt dat de komende tournee louterend werkt. "Misschien kunnen we sommige problemen vergeten tijdens de tournee en er met een schone lei uitkomen." Wat hem betreft hoeft de stekker nog niet uit Aerosmith getrokken te worden.

Meest gelezen