Gemengde reacties op officieel portret Melania Trump: "Wie heeft nu ook poriën nodig?"

Het Witte Huis heeft een officieel portret van Melania Trump als first lady vrijgegeven. De reacties zijn verdeeld, vooral omdat het beeld bijgewerkt lijkt. Een snapshot van Michelle Obama waarop de voormalige first lady naar haar natuurlijke kapsel teruggrijpt, kan dan weer op bijval rekenen. De foto is gemaakt door de Belgische fotografe Régine Mahaux.

Melania Trump met de blik strak in de lens gericht, in een stijlvolle zwarte outfit, met de armen gekruist en de nagels netjes gemanicuurd: dat is het officiële portret van de first lady van de VS in een notendop. Gisteren heeft het Witte Huis het vrijgegeven. Melania plaatste het prompt zelf op Twitter:

Het beeld doet menig gebruiker van Twitter de wenkbrauwen fronsen. Velen menen dat de foto danig met Photoshop is bijgewerkt en bijgevolg onnatuurlijk oogt. "Wie heeft nu ook poriën nodig?", vraagt ene Max Benwell zich af. Een overzicht:

Afro-Amerikaanse kapsel

Net nu duikt een snapshot van Michelle Obama op dat toont dat de echtgenote van de voormalige president Barack Obama naar haar natuurlijke, Afro-Amerikaanse kapsel teruggrijpt. Waar en wanneer het kiekje is genomen, is niet duidelijk.

Dat belet Twitter niet haar natuurlijke look toe te juichen (zie tweets onder).

Kort nadat Obama de macht aan Trump had doorgegeven, gooide Michelle al eens hoge ogen met haar kapsel. Tijdens hun vakantie op de Britse Maagdeneilanden werd ze toen gezien met haar haren in twee speelse vlechtjes.

Meest gelezen