Reggae Geel zet Raging Fyah, Steel Pulse en Jah Cure op affiche

De organisatoren van Reggae Geel hebben de eerste namen voor de komende editie van het festival op 4 en 5 augustus bekendgemaakt. Onder anderen Jah Cure, Steel Pulse, Chronixx, Christopher Martin, The Heptones, Raging Fyah en Chronixx zullen deze zomer op het podum van de 39e editie van Reggae Geel staan.

Reggae Geel is op 4 en 5 augustus aan zijn 39e editie toe. Het reggaefestival heeft een eerste reeks namen bekendgemaakt: Jah Cure, Steel Pulse, Duane Stephenson, Christopher Martin Chronixx, Raging Fyah, Jesse Royal & Runkis, Hempress Savita, Soul Supreme, Blood Shanti en The Heptones.

"Reggae Gaeel is er voor muziekliefhebbers van alle leeftijden. Het festival dat ooit kleinschalig begon, heeft intussen vijf podia met voor elk wat wils", melden de organisatoren.

Het volledige voorlopige programma staat op de website reggaegeel.com.

Meest gelezen