Videospeler inladen...

Zouden kinderen van verleider Ken mogen meedoen aan "Temptation Island"? "Zoon wel, dochter niet"

"Temptation island", het favoriete guilty pleasure van nogal wat tv-kijkers, nadert stilaan zijn ontknoping. Een week voor de laatste aflevering zaten verleider Ken en verleidster Manouh aan tafel bij "Bart & Gasten".

Hoe haalt iemand het in zijn hoofd om deel te nemen aan "Temptation Island", het programma op Vijf waar koppels worden uitgedaagd tot overspel door een schare verleiders en verleidsters?

Verleidster Manouh, een zelfverklaarde fan, werd door haar oud-collega's ingeschreven, vertelde ze in "Bart & Gasten". Verleider Ken werd opgebeld door een scout. Maar, ""Temptation Island", wat is dat?", was naar eigen zeggen zijn reactie. Dat hij verondersteld werd koppels uit elkaar te rukken, ja, daar zat hij wel mee, vertrouwde hij Bart Peeters toe. "Het was een morele kwestie waar ik mee zat, maar die koppels willen wel zelf getest worden."

Mocht hij kinderen hebben, zouden zij dan mogen deelnemen aan een programma als "Temptation Island"? "Ik weet dat het hypocriet klinkt, maar een zoon wel, een dochter niet."

Bekijk hier het hele fragment uit "Bart & Gasten":

Meest gelezen