Clouseau brengt voor 30e verjaardag verzamelbox uit die fans mee mogen samenstellen

2017 is een belangrijk jaar voor Koen en Kris Wauters, want Clouseau viert zijn dertigste verjaardag. Om die met de fans te vieren, brengen ze een verzamelbox uit en plannen ze in het najaar een intieme theatertournee.

De verzamelbox die op komst is, is een interactief project. "Heel het verjaardagsgedoe is één langgerekte dankjewel aan ons publiek, dat ons al 30 jaar steunt en omarmt", zegt Koen Wauters. "We vinden dus dat ook het publiek inspraak moet hebben in wat die verzamelbox precies moet zijn."

Op de website Clouseau30.be kunnen mensen, "fans en zelfs niet-fans", hun topdrie van Clouseau-nummers doorgeven. De favorieten zullen op de eerste drie schuifjes van de verzamelbox. In totaal zijn er vijf schijfjes. "Het vierde is van ons", zegt Kris Wauters. "Dat gaan we zelf vullen met songs die we de moeite waard vinden". Wat op het laatste schijfje te horen zal zijn, hebben de broers nog niet verklapt.

Wel werd aan de tafel van "Bart & Gasten" nog een Clouseau-quiz gespeeld: 

Meest gelezen