Ex van Prince is openhartig over overleden zoontje

De Amerikaanse danseres en choreografe Mayte Garcia heeft een boek geschreven over haar leven met Prince. In "The most beautiful: My life with Prince" heeft ze het onder meer over de dood van hun kindje in 1996. De baby overleed enkele dagen na de geboorte aan de gevolgen van het syndroom van Pfeiffer.

De ex-vrouw van Prince heeft in het ontbijtprogramma "Good morning America" haar boek "The most beautiful: My life with Prince" voorgesteld.

Mayte Garcia begon begin de jaren 90 samen te werken met Prince als danseres en choreografe. In 1996 stapte het koppel in het huwelijksbootje en datzelfde jaar werd hun zoontje geboren. De baby stierf enkele dagen na de geboorte aan de gevolgen van een genetische ziekte.

Prince heeft tijdens zijn leven nooit publiekelijk over zijn overleden zoontje gesproken. Mayte Garcia en Prince gingen in 1998 uit elkaar en in 2000 was de scheiding juridisch afgerond.

"Marilyn Monroe droeg ook altijd make-up"

In het boek gaat Garcia ook in op de meer luchtige aspecten van haar relatie met Prince. Ze onthult onder meer dat de zanger nooit de deur uit ging zonder helemaal opgemaakt te zijn.

"Marilyn Monroe ging ook nooit de deur uit zonder make-up, zei hij dan, alsof dat alles verklaarde", aldus Garcia.

Meest gelezen