Voer voor Guinness Book of Records: Shia Labeouf lokt één kijker naar bioscoop

De bioscooprelease van "Man down" in het Verenigd Koninkrijk is geen doorslaand succes. Tijdens het openingsweekend kocht één filmliefhebber een ticket voor de film in de bioscoop Reel Cinema in Burnley. Reel Cinema is ook de enige bioscoop in het VK die de indieproductie met LaBeouf in de zaal brengt. De film werd tegelijkertijd on demand aangeboden in het VK.

Er wordt wat lacherig gedaan in de Amerikaanse showbizzmedia over de release in het Verenigd Koninkrijk van de nieuwe film met Shia LaBeouf, Gary Oldman en Kate Mara.

De bekende Hollywoodacteurs vertolken de hoofdrollen in de film "Man down" van Dito Montiel. De film is een onafhankelijke productie en werd afgelopen weekend in het VK uitgebracht in een bioscoop in Burnley. Tegelijkertijd verscheen de film via streamingaanbieders en in mei volgt de release van de dvd.

Slechts één inwoner van Burnley troostte zich afgelopen weekend de moeite om "Man down" te gaan bekijken in de Reel Cinema in Burnley. Daarmee boekte de film een omzet van 7 Britse pond tijdens het openingsweekend.

"De omzet van het openingsweekend van "Man down" is voer voor het Guinness Book of Records", reageert Paul Dergarabedian van ComScore aan Variety.

Shia LaBeouf was de voorbije jaren te zien in heel wat blockbusters als de films uit de "Transformers"-franchise en "Indiana Jones". Hij wisselt zijn werk in de grote producties van de Hollywoodstudio's af met rollen in onafhankelijke films. "Man down" vertelt het verhaal van een oorlogsveteraan die bij zijn thuiskomst op zoek moet naar zijn vrouw en kind.

Meest gelezen