Prins Laurent luistert niet naar Ed Sheeran, maar naar wie dan wel? Dit is zijn Spotify-lijst

Prins Laurent heeft niet echt één bepaald muziekgenre, zo vertelde hij vanmorgen naar aanleiding van het concert van Ed Sheeran dat hij bijwoonde. Maar "I can't help thinking about you" van Variety Lab, een lied dat ingedeeld kan worden onder elektropop, is alvast een van zijn favoriete songs. Wie nog meer wilde weten over de muzieksmaak van de prins, mocht hem altijd volgen op Spotify. Dit is wat we daar terugvonden.
Jasper Jacobs

Toen we vanochtend naar prins Laurent belden om te vragen wat hij vond van het concert van Ed Sheeran, moest hij toegeven dat hij de muziek van populaire zanger niet kende. Hij luistert dan ook naar andere muziek. "Kent u het nummer "I can't help thinking about you" van Variety Lab bijvoorbeeld? Dat hoor ik heel graag." De prins drong er dan ook op aan dat we het lied even op de redactie gingen beluisteren. Wanneer we uit beleefdheid -want de prins bleef aan de lijn-, na een kort stukje onze mening over het lied geven, vraagt hij om nog langer te luisteren. "Beluister het hele lied, ik blijf wel aan de lijn", aldus de prins.

Een andere artiest die de prins vanochtend aanhaalde was Claude Challe, ook een persoonlijke vriend van Laurent. Hij had hem zelfs geholpen met het realiseren van een van zijn laatste platen.

Meer favoriete liedjes en artiesten van prins Laurent konden we terugvinden op zijn Spotify-account, ging de prins verder. Onze redactie en onze lezers mochten hem zeker volgen indien ze dat wensten. Hoewel hij vanochtend niet meteen naar zijn Spotify-account kon verwijzen, heeft hij nu toch achterhaald hoe we zijn account kunnen terugvinden, zo blijkt in Het Nieuwsblad. 

Wat vinden we nog terug op de Spotify-lijst van de prins?

Wie het Spotify-account van onze prins bekijkt ziet onder meer dat Patricia Kaas en Paolo Conte bij de "onlangs afgespeelde artiesten" staan. Zelf heeft hij ook een eigen afspeellijst aangemaakt die "soiree fondation" heet. Daarop zien we een erg gevarieerde lijst: van Moby ("A seated night", "Move") tot Dr. Dre ("What's the difference"), Barry White (I'm qualified to satisfy you"), Britney Spears ("Toxic") en Daft Punk ("Technologic"). Zijn afspeellijst kleurt overigens ook Belgisch met Netsky ("Rio") en Hooverphonic ("Badaboum").

Beluister: enkele hits die we terugvinden in de afspeellijst van prins Laurent

Meest gelezen