Tiener vraagt Emma Stone mee uit met prachtige remake van openingsscène "La La Land"

Wordt de 17-jarige Jacob Staudenmaier eind april door Emma Stone vergezeld naar zijn schoolbal? Duizenden mensen gunnen het hem alvast, aangezien hij voor de Oscarwinnares een eigen bewerking heeft gemaakt van de epische openingsscène uit "haar" film "La La Land". Inclusief aangepaste lyrics.

"Ik hou van "La La Land", het was een van mijn favoriete films van het jaar", vertelt de 17-jarige Jacob Staudenmaier aan Mashable. "Ik heb Stone altijd fantastisch gevonden als actrice, zeker in de film Birdman."

Staudenmaier, door Amerikaanse media een lookalike van Stones tegenspeler Ryan Gosling genoemd, wist dat hij "iets groot en ambitieus" moest doen om Stone naar het bal mee te vragen. Een medestudent was hem overigens al voorgegaan, door een drietal jaar geleden de actrice en zangeres Miley Cyrus mee te vragen naar het schoolbal. Cyrus ging uiteindelijk niet mee naar het schoolbal, maar vroeg de jongen wel op het podium tijdens een van haar concerten.

(lees verder onder de foto van Emma Stone)

2017 Invision

Openingsscène "La La Land"

Wie de film "La La Land" al gezien heeft, gebruikt voor de openingsscène termen als "verbluffend" en "episch". Tientallen autobestuurders zingen en dansen op "Another day of sun" op een drukke snelweg in Los Angeles. Een hele klus dus om daar een goed uitziende remake van te maken. 

"Het duurde ongeveer twee weken om alles te plannen: van de bewegingen tot hoe ik alles zou zingen", vertelt Staudenmaier. Nadat hij ook zijn eigen lyrics had geschreven en wat tips had gekregen voor het zingen en het filmen, duurde het nog twee uur om de uiteindelijke opnames te maken.

De respons op zijn video is alvast enorm. Staudenmaier hoopt dan ook op het "hoogste", namelijk dat Stone met hem naar het bal wil, al zou hij ook al helemaal gek worden als ze zijn verzoek gewoon opmerkt. Verschillende Amerikaanse media willen hem daar alvast bij helpen: zo wordt hij op Twitter voor verschillende interviews benaderd.

Staudenmaier heeft alvast nog een extra troef om Stone te overtuigen: zijn schoolbal vindt plaats in Arizona, wat voor Stone een kans is om nog eens naar haar thuisfront terug te keren.

Bekijk hier de "promposal" van Jacob Staudenmaier

De tweet van Jacob Staudenmaier

Meest gelezen